West Serengeti Lodges

bathroom-in-luxury-safari
dining-on-our-outdoor
double-bed-at-mbali-mbali
double-vanity-sinks-and
family-luxury-safari
indoor-dining-at-mbali
lounge-in-luxury-safari
meals-at-mbali-mbali
outdoor-balcony-in-luxury-1
outdoor-balcony-in-luxury
outdoor-dining-at-mbali
outdoor-rain-shower-in
swimming-pool-at-mbali
twin-beds-in-safari-room
view-of-bathroom-and
living-room
mbalageti-safari-camp-1
mbalageti-safari-camp-2
mbalageti-safari-camp-3
mbalageti-safari-camp-4
mbalageti-safari-camp-5
mbalageti-safari-camp-6
mbalageti-safari-camp-7
mbalageti-safari-camp-8
mbalageti-safari-camp-9
mbalageti-safari-camp-10
mbalageti-safari-camp-11
mbalageti-safari-camp
photo4jpg121
pool-view
desk-2-open-closets-with
dining-tent-with-fine
dual-granite-vanities
king-bed-with-mosquito
photo0jpg12
pool-with-a-view-of-the
reception-lounge-tented
sunset-view-from-reception
view-from-our-tent-deck
view-from-our-tented
andbeyond-grumeti-serengeti-1
andbeyond-grumeti-serengeti-2
andbeyond-grumeti-serengeti-3
andbeyond-grumeti-serengeti-4
andbeyond-grumeti-serengeti-5
andbeyond-grumeti-serengeti-6
andbeyond-grumeti-serengeti-7
andbeyond-grumeti-serengeti-8
andbeyond-grumeti-serengeti-9
andbeyond-grumeti-serengeti-10
andbeyond-grumeti-serengeti-11
andbeyond-grumeti-serengeti-12
andbeyond-grumeti-serengeti-13
andbeyond-grumeti-serengeti
guided-nature-walks-at
hippos-play-in-the-river

Mbali Mbali Soroi Serengeti Lodge****deluxe (centraal/west)
Iets ten westen van het centrale gedeelte van de Serengeti, in de westelijke corridor, ligt de Serengeti Soroi Lodge. Deze prachtige lodge is gelegen op een heuvel en is gebouwd op rotsen met een mooi uitzicht over de uitgestrekte vlaktes van Musabi. De lodge is zeer uniek ontworpen en de kamers zijn gebouwd op houten palen rond de heuvel. De 25 prachtige chalets, voorzien van een rieten bedekking en canvas wanden, zijn gebouwd op houten vloeren en zijn verscholen onder acacia bomen. Het hoofdgebouw bereikt u via houten loopbruggen. Alle chalets zijn zorgvuldig ontworpen en ingericht met Afrikaanse tinten. Uw ensuite badkamer is uitgerust met een bad en buitendouche en voorzien van glazen wanden die prachtig uitzicht bieden. In het hoofdgebouw vindt u het restaurant waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden. In de lounge kunt u een drankje drinken na een mooie safaridag. Vanuit het zwembad heeft u een schitterend uitzicht over de omringende vlaktes.

Mbalageti Serengeti****
Op de Mwamyeni Hill in het westelijke gedeelte van de Serengeti ligt het stijlvolle Mbalageti. Het camp biedt een magnifiek uitzicht over de vlaktes en de Mbalageti rivier. Het camp beschikt over 14 eenvoudige lodge kamers, 24 canvas chalets en 2 exclusieve suites. Voor uw verblijf reserveren wij doorgaans een canvas chalet, voorzien van een comfortabel bed, een ensuite badkamer met bad, douche en toilet, ventilator, kluisje, klamboe en een luxe inrichting. De chalets zijn gebouwd op houten platforms. Vanaf uw veranda geniet u van een zonsopkomst of zonsondergang, afhankelijk van de ligging. Het zwembad is fraai aangelegd en grenst aan het terras. U kunt een massage reserveren en genieten van een verfijnde keuken. Een begeleide wandeling is hier ook mogelijk. ’s Avonds wordt u naar uw tent begeleid door een traditionele askari, een Maasai krijger.

Kirawira Serena Camp*****+
In het uiterste westen van de Serengeti vindt u op een helling bij de Grumeti rivier het uitstekende Kirawira Tented Camp, onderdeel van de gerenommeerde Serena keten. U heeft een prachtig uitzicht over de oneindige vlakte van de Serengeti. Dit kleinschalige camp is ingericht in een koloniale, Victoriaanse stijl. De 25 luxueuze tenten zijn gebouwd op een houten platform en voorzien van een ensuite badkamer met douche en toilet, haardroger, bureau, klamboe en een ruime veranda. Er zijn twee dinertenten, een lounge, zwembad en een bar aanwezig. Bij het ontwaken kijkt u gelijk uit over het indrukwekkende landschap, terwijl u van een vers kopje koffie of thee geniet. ’s Avonds schuift u aan bij het kampvuur. U zult hier genieten van een verfijnde keuken en persoonlijke service!

and Beyond Grumeti Serengeti River Lodge*****deluxe/exclusief
Grumeti SerengetiRiver Lodgeligt verscholen aan de oever van de Grumeti rivier, in het uiterste westen van de Serengeti. Tijdens de migratieperiode is dit een eersterangs plekje: talloze gnoes en zebra’s steken hier tijdens hun ‘Grote Trek’ de Grumeti rivier over! Grumeti SerengetiRiver Lodge(onderdeel van de &Beyond-keten) bestaat uit slechts 10 luxesuites (inclusief 1 familiesuite), die in natuurlijke, lichtekleuren zijn ingericht. De luxe suites (95 m2)zijn onlangs compleet gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. De suite bestaat uit een slaapkamer met open badkamer en apart toilet. Alle suites hebben een privé veranda met plunge pool waarop u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op de Grumeti rivier, waar doorgaans vele nijlpaarden hun territorium bewaken. Na uw safari kunt u verkoeling zoeken in het kleine zwembad, een optionele massage reserveren, meegaan met een 'bush walk' of participeren in een yoga-sessie. Voor de kinderen is er een speciaal WILDchild programma. U dineert bij mooi weer op de veranda van het restaurant waar de gerechten voor u bereidt worden in de buitenkeuken. Grumeti SerengetiRiver Lodgeis een kleinschalige, exclusieve lodge op een sublieme locatie!