Ndutu Serengeti Lodges

lake-masek-tented-camp-4
lake-masek-tented-camp-1
lake-masek-tented-camp-2
lake-masek-tented-camp-5
lake-masek-tented-camp-6
lake-masek-tented-camp
lake-masek-tented-camp-3
elephant-herd-at-lake
en-route-to-lake-masek
mom-taking-junior-for
one-of-two-male-cheetahs
outside-screened-porch
rear-of-units-with-outdoor
tent-bathroom
the-approach-to-our-tent
lake-ndutu-luxury-tented-1
lake-ndutu-luxury-tented-2
lake-ndutu-luxury-tented-3
lake-ndutu-luxury-tented-4
lake-ndutu-luxury-tented-5
lake-ndutu-luxury-tented-6
lake-ndutu-luxury-tented-7
lake-ndutu-luxury-tented-8
lake-ndutu-luxury-tented-9
lake-ndutu-luxury-tented-10
lake-ndutu-luxury-tented-11
lake-ndutu-luxury-tented-12
lake-ndutu-luxury-tented-13
lake-ndutu-luxury-tented-14
lake-ndutu-luxury-tented
pool-side-view-1
pool-side-view
view-deck
ndutu-safari-lodge-1
dining-under-the-stars
large-double-cottage
standard-double-cottage
ndutu-safari-lodge-2
ndutu-safari-lodge-3
ndutu-safari-lodge-at
ndutu-safari-lodge
cottage-units
bathroom-at-ndutu-safari
central-mass-area-at
ndutu-safari-lodge-in
ndutu-safari-lodge-overlooking
relaxing-veranda-at-ndutu
the-bar-at-ndutu-safari
the-dining-room-at-ndutu
zimmer-mit-2-einzelbetten
a-guest-tent-at-ubuntu
beautiful-views-from
morning-coffee-delivery
outdoor-dinner-set-up
tent-interior-with-mosquito
the-migration-arrives
the-migration-moving
the-migration-with-ubuntu
ubuntu-camp-asilia-africa-1
ubuntu-camp-asilia-africa-2
ubuntu-camp-asilia-africa-3
ubuntu-camp-asilia-africa-4
ubuntu-camp-asilia-africa-5
ubuntu-camp-asilia-africa
ubuntu-camp-south-asilia-1
ubuntu-camp-south-asilia-2
ubuntu-camp-south-asilia
ubuntu-s-dinning-area
lemala-mara-ndutu-tented-1
lemala-mara-ndutu-tented-2
lemala-mara-ndutu-tented-3
lemala-mara-ndutu-tented-5
lemala-mara-1
lemala-mara-ndutu-tented-4
lemala-mara-ndutu-tented
family-tent-bathroom
lemala-mara-2
lemala-mara-tented-camp-1
lemala-mara-tented-camp-2
lemala-mara-tented-camp
lemala-mara
photo0jpg888
photo1jpg8887
photo2jpg8889
andbeyond-serengeti-under-1
andbeyond-serengeti-under-2
andbeyond-serengeti-under-3
andbeyond-serengeti-under-4
andbeyond-serengeti-under-5
andbeyond-serengeti-under-6
andbeyond-serengeti-under-7
andbeyond-serengeti-under-8
andbeyond-serengeti-under-9
andbeyond-serengeti-under-10
andbeyond-serengeti-under-11
andbeyond-serengeti-under-12
andbeyond-serengeti-under-13
andbeyond-serengeti-under-14
andbeyond-serengeti-under-15
andbeyond-serengeti-under-16
andbeyond-serengeti-under
dining-room-tent
magnificent-tent-1
magnificent-tent
photo0jpg666
serengeti-balloon-ride
the-central-lounge-area
king-size-bed
king-size-bed-3
sitting
tent-view
bathroom
king-size-bed-1
king-size-bed-2
tent-view-1
tent-view-2

Ndutu Lake Masek Tented Safari Camp

Dit tented camp is een van onze favoriete camps in Ndutu. Het permanente camp heeft vanuit het centrale deel en sommige tenten een prachtig uitzicht op Lake Masek. U verblijft in een van twintig tenten die op een verhoging zijn gebouwd. Van een tent kunt u al bijna niet meer spreken want alle faciliteiten zijn aanwezig en aan de kleinste details is gedacht. Op de veranda staat een comfortabel zitje en binnen wacht een uiterst comfortabel bed en een ruime badkamer met dubbele wastafels, een bad, apart toilet en een buitendouche. Er is genoeg opbergruimte voor uw bagage en er is een watertank om zowel warm als koud water te tappen .In het fraaie hoofdgebouw met rieten overkapping vindt u het restaurant en verschillende loungeplekken. Voor het gebouw ligt een groot houten deck dat deels om een acacia boom is gebouwd. Bij goed weer kan er ook buiten op de veranda worden gegeten. Naast het hoofdgebouw ligt een fraaie infinity pool vanwaar uw, terwijl u een baantje zwemt, uitkijkt over het meer. Op een van de comfortabele ligstoelen rondom het zwembad is het overdag prima vertoeven. Tijdens uw verblijf in Lake Masek Tented Camp zijn zowel maaltijden als een selectie drankjes inclusief.

Ndutu Area– Lake Ndutu Tented Lodge****+
Lake Ndutu Tented Lodge biedt een prachtig uitzicht over het Ndutu meer. Hier verblijft u op een unieke locatie in een privéconcessie, waar het is toegestaan ‘off road’ te rijden, zodat u nóg dichter bij het wild kunt komen! Lake Ndutu Tented Lodge bestaat uit 20 luxe tenten inclusief twee familietenten. Alle tenten zijn op een houten verhoging gebouwd, zodat u vanaf uw veranda van het fraaie uitzicht kunt genieten. Uw tent beschikt over een houten vloer, comfortabel bed met klamboe, zitje, koffie- en theezetfaciliteiten, Wifi en een volledig ingerichte badkamer met binnen- én buitendouche. De glazen deur geeft toegang tot uw ruime terras. In het hoofdgebouw kunt u terecht voor een drankje in de bar of bij het kampvuur, voordat u de dag besluit met een sfeervol diner in de ‘mess tent’ – het restaurantgedeelte. Tijdens het heetst van de dag biedt het zwembad verkoeling. Natuurwandelingen, een speciaal bush ontbijt of bush lunch zijn hier optioneel ook mogelijk. In de migratieperiode (december t/m maart) heeft u hier een eersterangs plekje; in deze maanden arriveren miljoenen gnoes en zebra’s die hier massaal hun kalveren geboren laten worden, waarna ze hun trek voortzetten. Ook buiten deze periode is dit gebied echter zeer de moeite waard!

Ndutu Area – Ndutu Safari Lodge***
Op de grens van de Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park ligt deze gezellige lodge. De ligging is werkelijk uniek. Hoewel deze lodge geen zwembad heeft en de kamers en maaltijden relatief eenvoudig zijn, heeft de lodge een intieme sfeer. Vaak horen wij van onze reizigers dat het verblijf in Ndutu uitstekend is bevallen, ondanks het verblijf in vijfsterren lodges gedurende de rest van de safari. Alle 34 cottages beschikken over een ensuite badkamer met douche en toilet en een veranda met uitzicht op Lake Ndutu.Regelmatig treft u hier kuddes olifanten aan. In de maanden december t/m maart bevindt deze lodge zich doorgaans midden in de migratie en is dan een echte aanrader. Vele reizigers keren hier nog eens terug!

Mobiel-Serengeti: Ubuntu Camp *****
(Ndutu area & West - & Noord-Serengeti)
Ubuntu Camp is een luxe mobiel tented camp en volgt zoveel mogelijk de migratie van de gnoes en zebra’s in de Serengeti. Vanaf medio december t/m februari bevindt Ubuntu Camp zich ten zuiden van Ndutu, net binnen de grens van de Ngorongoro Conservation Area. In het Ndutu gebied is off road rijden toegestaan en u kunt op deze locatie ook een wandelsafari maken. In de periode half juli t/m half november ligt het camp in het noorden van de Serengeti, ten zuiden van het zuster camp Olakira (welke in het uiterste noorden bij de Mara rivier gelegen is). Een goede locatie voor het zien van de migratie in de maanden juli t/m oktober. In de periode mei tot half juli bevindt het camp zich in het westelijke deel van de Serengeti nabij de Grumeti rivier. Ubuntu Camp beschikt over slechts 8 ruime en comfortabele tenten, voorzien van een kingsize bed, ensuite badkamer met bucket shower en toilet, en een zitje met uitzicht over de vlakte. Het gezellige restaurant is gelegen in een intieme tent, waar u geniet van uw maaltijden. Vanuit de lounge tent kunt u genieten van het voorbijtrekkende wild. Kinderen zijn welkom vanaf 7 jaar.

Mobiel-Serengeti – Lemala Mara Camp North & Lemala Ndutu****+
Lemala Ndutu Camp is een mobiel tented camp dat van half november t/m half april in het Ndutu gebied staat. Het camp ligt iets verhoogd aan de rand van een permanent moeras, een perfecte locatie om de jaarlijkse migratie van de gnoes en de zebra’s mee te maken! Van juni t/m oktober staat dit camp in het noorden van de Serengeti, onder de naam Lemala Mara. Lemala Ndutu is een intiem camp met slechts twaalf stijlvolle tenten. Uw ruime tent is voorzien van een groot bed met klamboe en een ensuite badkamer met toilet en een zogenaamde bucket shower, die op uw verzoek wordt gevuld met warm water. De houten vloer in uw tent is deels afgedekt met een tapijt. U ontbijt, luncht en dineert gezamenlijk aan tafel met de andere gasten in de centraal gelegen, gezellig aangeklede ‘mess tent’ met een apart eet- en zitgedeelte. Het camp werkt met een vast menu zonder keuze. Tijdens de maaltijden zijn frisdrank, bier, wijn en lokale alcoholische dranken inbegrepen. Begeleide wandelingen zijn vanuit Lemala Camp optioneel mogelijk. Kinderen zijn welkom vanaf 6 jaar. Bij een verblijf in Lemala Camp ervaart u het authentieke safarigevoel, u bevindt zich midden in de natuur!

&Beyond Serengeti Under Canvas *****deluxe
Serengeti Under Canvas is een echt mobiel tented camp. Gedurende het jaar reist dit camp- wat deel uitmaakt van de &Beyond keten- het migratiewild achterna om zo steeds op de beste locaties in de Serengeti neer te strijken. De 9 tenten in dit kleinschalige luxe camp zijn in bedoeïen-stijl ingericht met comfortabele bedden, tapijten en voorzien van een badkamer met toilet en wastafel en een safari-douche waarvoor op uw verzoek warm water geleverd wordt. In de vrije momenten kunt u ontspannen bij uw tent of in de lounge waar u ook van uw diner zult genieten. U kunt ook onder de Afrikaanse sterrenhemel van uw diner genieten. Kinderen zijn in dit camp van harte welkom vanaf 6 jaar. Serengeti Under Canvas biedt u een authentiek safarigevoel op een unieke locatie waar u een hoogstaand serviceniveau zult ervaren!

Moyo tented Camp 4*

Dit luxe tentenkamp is verscholen in het Serengeti National Reserve in het Seronera-gebied; bekend als de hoofdstad van de grote katten van Afrika en een van de meest populaire gebieden in het hele reservaat. Je wordt omringd door de bezienswaardigheden en geluiden van Afrika terwijl je geniet van het comfort van thuis in luxe tenten.

Moyo Tented Camp biedt de meest authentieke Afrikaanse ervaring en dompelt je onder in het hart en de ziel van Afrika. Stel je voor dat je 's nachts veilig in je tentenkamer slaapt en wakker wordt van het geluid van leeuwen op een paar meter afstand, of ontspan op je veranda terwijl een familie giraffen voorbij loopt op korte afstand.

Je weet nooit wat je zult zien of wat je kunt verwachten ... maar verwacht dat het memorabel zal zijn.