Noord Serengeti Lodges

65344347
103141275
103252629
103253333
524418930
lobo-wildlife-lodge-1
lobo-wildlife-lodge-2
lobo-wildlife-lodge-3
lobo-wildlife-lodge
photo3jpg23
exterior-view-of-tents
guest-tent-interior-1
guest-tent-interior
lobby-area
mbuzi-mawe-serena-camp-1
mbuzi-mawe-serena-camp-2
mbuzi-mawe-serena-camp-3
mbuzi-mawe-serena-camp-4
mbuzi-mawe-serena-camp-5
mbuzi-mawe-serena-camp
mbuzi-mawe-tented-camp-1
mbuzi-mawe-tented-camp-2
mbuzi-mawe-tented-camp-3
mbuzi-mawe-tented-camp
so-sieht-zelten-in-der
tent-exterior-close-up
zelte
camp-view
camp
kati-kati-camp-1
kati-kati-camp-2
kati-kati-camp
kati-kati-tented-camp-1
kati-kati-tented-camp-2
kati-kati-tented-camp-3
kati-kati-tented-camp-4
kati-kati-tented-camp-5
kati-kati-tented-camp-6
kati-kati-tented-camp
mess-tent
photo4jpg145
tent-from-outside
2-nachten-in-a-home-away
caption1
complete-room-with-ensuite
happy-ending
mara-under-canvas-tented-1
mara-under-canvas-tented-2
mara-under-canvas-tented-3
mara-under-canvas-tented-4
mara-under-canvas-tented-5
mara-under-canvas-tented-6
mara-under-canvas-tented-7
mara-under-canvas-tented
migration-crossing-mara
photo1jpg1
the-crossing
the-tented-dining-hall
view-from-mess-tent
lemala-mara-ndutu-tented
lemala-mara-ndutu-tented-5
lemala-mara-ndutu-tented-4
lemala-mara-ndutu-tented-3
lemala-mara-ndutu-tented-2
lemala-mara-ndutu-tented-1
lemala-mara-2
lemala-mara-1
family-tent-bathroom
lemala-mara-tented-camp-1
lemala-mara-tented-camp-2
lemala-mara-tented-camp
lemala-mara
nimali-mara
sundowners
nimali-mara-5
nimali-mara-4
nimali-mara-3
nimali-mara-1
caption-8
caption-10
caption-11
caption-12
caption393
nimali-mara-2
caption-7
caption-6
caption-5
caption-4595
caption-2595
caption-3595
caption-1595
andbeyond-serengeti-under
andbeyond-serengeti-under-16
andbeyond-serengeti-under-15
andbeyond-serengeti-under-14
andbeyond-serengeti-under-13
andbeyond-serengeti-under-12
andbeyond-serengeti-under-11
andbeyond-serengeti-under-10
andbeyond-serengeti-under-9
andbeyond-serengeti-under-8
andbeyond-serengeti-under-7
andbeyond-serengeti-under-5
andbeyond-serengeti-under-6
andbeyond-serengeti-under-4
andbeyond-serengeti-under-3
andbeyond-serengeti-under-2
andbeyond-serengeti-under-1

Lobo Wildlife Lodge 3*

De afgelegen en geheel gerenoveerde Lobo Wildlife Lodge ligt in het noorden van het Serengeti National Park. De van steen en hout gemaakte lodge staat op een vulkanische rots (kopje) en heeft een spectaculair uitzicht over de omliggende savanne.

De migratie trekt hier gewoonlijk vlak langs tussen juni en augustus en tussen november en december. In deze periode kunt u de enorme kuddes vaak vanuit de lodge en zelfs vanuit het zwembad voorbij zien trekken. De lodge ligt slechts 28km van de grens met de Maasai Mara in Kenia waar de wildebeesten de met krokodillen gevulde Mara rivier moeten oversteken. Op een klein uur rijden vanaf de lodge kunt u dit unieke spektakel gadeslaan.

Vlak voor de lodge ligt een drinkplaats waar veel wilde dieren komen drinken. In de avond wordt de drinkplaats verlicht en kunt u een groot aantal diersoorten zien die overdag moeilijk te zien zijn.

De lodge bestaat uit een centraal hoofdgebouw met een restaurant, een bar en diverse lounges. Ook is er een fitnessruimte en een zwembad met ligstoelen en poolbar.

Mbuzi Mawe Serena Camp****+
Dit fraaie tented camp ligt in het hart van de Serengeti, net boven het drukkere gedeelte nabij Seronera. De sfeer in dit camp is intiem en u begeeft zich midden in de natuur. Het camp is onderdeel van de Serena-keten, dus van alle nodige luxe voorzien. U verblijft in één van de 16 luxe tenten, die voorzien zijn van een ventilator, twee kingsize bedden, klamboe, badkamer met douche en toilet en een veranda. In het restaurant worden verfijnde gerechten geserveerd en het personeel is bijzonder gastvrij. Bij dit camp is geen zwembad aanwezig, maar tijdens vrije uren kunt u heerlijk relaxen op uw veranda of in de lounge en genieten van de geluiden van de Afrikaanse bush. Een heerlijke massage behoort ook tot de mogelijkheden. Een aanrader voor eenieder die graag in een kleinschalig en scherp geprijsd camp wil verblijven!

Mara Kati Kati Tented Camp***
Dit kleinschalige tented camp ligt in het noordelijke deel van de de Serengeti, vlakbij de Mara rivier. Een uitstekende locatie om tijdens het migratieseizoen in juli en augustus te verblijven. De sfeer in dit camp is intiem en u bevindt zich hier midden in de natuur. U verblijft in één van de 15 eenvoudig ingerichte tenten die voorzien zijn van een badkamer met zogenaamde bucketshower - die op uw verzoek wordt gevuld met warm water - en toilet. Middels zonnepanelen heeft u in uw tent verlichting. Op momenten dat u niet op gamedrive bent, kunt u ontspannen voor uw tent of in de loungetent en genieten van de natuur en het wild om u heen. Het ontbreken van faciliteiten als bijvoorbeeld een zwembad wordt in Kati Kati ruimschoots gecompenseerd door het gevoel zeer dicht bij de natuur te zijn. Kati Kati is niet omheind, het wild kan zich dus vrij bewegen! Na het diner kunt u aan het kampvuur uw safaribelevenissen de revue nog eens laten passeren. Als de nacht valt scheidt alleen het canvas van uw tent u van de nachtelijke geluiden in de Afrikaanse bush - Kati Kati Tented Camp is een aanrader voor eenieder die graag in een kleinschalig camp en dichtbij de natuur wil verblijven!

Mara Under Canvas****
Mara Under Canvas is een tented camp, gelegen in het noorden van de Serengeti, op circa een uur rijden van de Mara rivier. Het noorden van de Serengeti is in de periode van circa juli t/m oktober een perfecte plaats om de migratie van gnoes en zebra’s bij de Mara rivier mee te maken. Mara Under Canvas is een bushcamp, u bevindt zich midden in de natuur. Dit intieme camp beschikt over 10 ruime tenten, alle voorzien van groot bed en badkamer met toilet, wastafel en zogenaamde ‘bucketshower’ die op uw verzoek wordt gevuld met warm water. Op momenten dat u niet op game drive bent, kunt u ontspannen voor uw tent of in de loungetent en genieten van de natuur en het wild om u heen. Het ontbreken van faciliteiten als bijvoorbeeld een zwembad wordt in Mara Under Canvas ruimschoots gecompenseerd door het gevoel zeer dicht bij de natuur te zijn. Mara Under Canvas is niet omheind, het wild kan zich dus vrij bewegen! Na het diner dat in de ‘mess tent’ (het eet- en loungegedeelte) of in de openlucht wordt geserveerd, kunt u aan het kampvuur uw safaribelevenissen de revue nog eens laten passeren. Als de nacht valt scheidt alleen het canvas van uw tent u van de nachtelijke geluiden in de Afrikaanse bush – Mara Under Canvas is een aanrader voor eenieder die graag in een kleinschalig camp en dichtbij de natuur wil verblijven!!

Mobiel-Serengeti – Lemala Mara Camp North & Lemala Ndutu****+
Lemala Mara Camp is een mobiel tented camp dat van juni t/m oktober in het noorden van de Serengeti staat, dicht bij de Mara rivier - een perfecte locatie om de jaarlijkse migratie van de gnoes en de zebra’s mee te maken! Van half november t/m half april bevindt dit camp zich net buiten het Ndutu-gebied, in de Ngorongoro Conservation Area, grenzend aan het zuiden van de Serengeti. Lemala Mara is een intiem camp met slechts 12 stijlvolle tenten. Uw ruime tent is voorzien van een groot bed met klamboe en ensuite badkamer met toilet en een zogenaamde ‘bucket shower’ die op uw verzoek wordt gevuld met warm water. De houten vloer in uw tent is deels afgedekt met een tapijt. U ontbijt, luncht en dineert gezamenlijk aan tafel met de andere gasten in de centraal gelegen, gezellig aangeklede ‘mess tent’ met een apart eet- en zitgedeelte. Het camp werkt met een vast menu zonder keuze. Tijdens de maaltijden zijn frisdrank, bier, wijn en lokale alcoholische dranken inbegrepen. Begeleide wandelingen zijn vanuit Lemala Mara Camp optioneel mogelijk. Kinderen zijn welkom vanaf 6 jaar. Bij een verblijf in Lemala Mara Camp ervaart u het authentieke safarigevoel - u bevindt zich midden in de natuur!

Nimali Mara Camp*****deluxe
Het Nimali Mara Camp is gelegen in het uiterste noorden van de Serengeti, op circa een half uur rijden van de Mara rivier. Deze rivier staat gedurende het migratieseizoen (juli t/m oktober) bekend om de duizenden gnoes en zebra’s die zich dan doorgaans in dit gebied bevinden. Ook buiten het migratieseizoen biedt deze regio goede wildkansen. Het Nimali Mara Camp opende in 2019 haar deuren en is daarmee een relatief nieuwe accommodatie. Dit luxe en intieme camp heeft een moderne inrichting die is gecombineerd met Afrikaanse decadentie en natuurlijke materialen. Er zijn in totaal 10 suites, waarvan 2 honeymoon suites. De suites hebben grote glazen ramen aan de voorkant, waardoor u volledig wordt ondergedompeld in de omringende natuur. Ook beschikken de suites over luxe faciliteiten zoals een open badkamer met dubbele regendouche plus romantisch bad en een veranda met privé plunge pool en schommelstoel. In het aangename eetgedeelte kunt u uitstekend dineren en voor een verkoelende duik loopt u naar het infinity zwembad dat is gelegen in een natuurlijke grot. Nimali Mara Camp bevindt zich buiten de drukte van het park, maar leent zich goed voor een bezoek aan de Mara rivier. Het camp is gesloten van april t/m mei.

andBeyond Serengeti Under Canvas *****deluxe
Serengeti Under Canvas is een echt mobiel tented camp. Gedurende het jaar reist dit camp- wat deel uitmaakt van de &Beyond keten- het migratiewild achterna om zo steeds op de beste locaties in de Serengeti neer te strijken. De 9 tenten in dit kleinschalige luxe camp zijn in bedoeïen-stijl ingericht met comfortabele bedden, tapijten en voorzien van een badkamer met toilet en wastafel en een safari-douche waarvoor op uw verzoek warm water geleverd wordt. In de vrije momenten kunt u ontspannen bij uw tent of in de lounge waar u ook van uw diner zult genieten. U kunt ook onder de Afrikaanse sterrenhemel van uw diner genieten. Kinderen zijn in dit camp van harte welkom vanaf 6 jaar. Serengeti Under Canvas biedt u een authentiek safarigevoel op een unieke locatie waar u een hoogstaand serviceniveau zult ervaren!