Onze Lodges voor tijdens uw Safari

Staat uw geprefereerde lodge er niet tussen? Geen enkel probleem, wij hebben contracten met alle accommodaties in Tanzania & Zanzibar!

Hebben vaak mooie promoties in sommige lodges 4 = 3 of 2 + 1

De prijs van uw Tanzania Safari Reis wordt bepaalt door de keuze van Lodges !!


Tanzania is een land dat bekend staat om zijn ongelooflijke natuurlijke schoonheid, nationale parken en wilde dieren. Als je van plan bent om Tanzania te bezoeken en op zoek bent naar accommodatie, zijn er verschillende lodges verspreid over het hele land die een comfortabele en vaak schilderachtige uitvalsbasis bieden voor je avonturen, wij helpen u graag om de juiste selectie te maken. Informatie over lodges in Tanzania:

  1. Locatie: Lodges in Tanzania zijn te vinden in en rond de nationale parken, natuurreservaten en andere natuurlijke attracties. Ze variëren van lodges in de wildernis tot accommodaties aan het strand, afhankelijk van je reisdoelen.

  2. Accommodatietypes: Tanzania biedt een scala aan accommodatietypes, van eenvoudige tentkampen en budgetlodges tot luxe lodges en resorts. Je kunt de accommodatie kiezen die het beste bij je budget en wensen past.

  3. Voorzieningen: Veel lodges in Tanzania bieden voorzieningen zoals comfortabele kamers of tenten met eigen badkamers, restaurants, bars, zwembaden en soms zelfs spa's. Sommige lodges hebben ook activiteiten zoals gamedrives en safari's op locatie.

  4. Natuurlijke omgeving: Een van de aantrekkelijke kenmerken van lodges in Tanzania is hun integratie in de natuurlijke omgeving. Je kunt vaak wilde dieren en prachtige landschappen rechtstreeks vanuit de lodge zien.

  5. Maaltijden: Veel lodges bieden volpension of halfpension, wat betekent dat maaltijden bij de accommodatie zijn inbegrepen. Dit kan handig zijn, vooral als je in afgelegen gebieden verblijft.

  6. Prijzen: De prijzen voor lodges variëren sterk, afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en het niveau van luxe. Houd er rekening mee dat lodges in nationale parken meestal duurder zijn dan die in nabijgelegen steden.

  7. Ecotoerisme: Veel lodges in Tanzania zijn betrokken bij milieuvriendelijk en duurzaam toerisme, met inachtneming van behouds- en milieubewuste praktijken.

Tanzania heeft een gevarieerd aanbod van lodges en accommodaties om aan verschillende smaken en budgetten te voldoen, naargelang uw wensen maken we u een mooi reisvoorstel.